Våre modeller

Velvære - Forebygging - Smertelindring - Restitusjon - Opptrening

Aquamassage XL 250 Pro

Spesifikasjoner

Lenge
254 cm
Bredde
86 cm
Høyde
135 cm
Vekt (tørr)
295 kg
Vekt (m/vann)
364 kg
Vekt (v/shipping)
409 kg
Kapasitet
68 liter vann
Energi
200-240 Volt, 50-60 Hz. Max 250V/ 16A.
Bruk derfor en 20A kurs med jordfeilbryter.
Timer
Innstillbar fra 1-60 min.
Temperatur
32°C - 40°C

Ny futuralistisk stil med høy kvalitet på konstruksjonen, rustfritt stål i drivverket, pumpen og de 36 vannjet-dysene. Body Profiler, justerbare armlener. AVA system- Sony CD/ MP3 spiller med høretelefoner, avkjølingsvifte og aromaterapi forbedrer hele opplevelsen. Avslappende musikk, aroma og frisk luft er utrolig avstressende. 

Tilvalg: "Chiller System"
Benyttes hvor det ikke er air condition, og for applikasjoner hvor lavere temperaturer enn 32*C er ønskelig. "Chiller Systems" er designet for å imøtekomme kundens behov. Valgfri Fjernstyrt tidsur og av/ på knapp Benyttes hvor en sentralisert kontroll av tid og tilbakestillings funksjoner er ønsket. Spesifiser avstand mellom maskinen og sentralen. Innkluderer 50 meter kabel. 

Tilvalg: Elektronisk Session Teller 
En elektronisk sensor aktiveres når masinen er opptatt. Det registreres på ett digitalt display for hver gang den er opptatt. All tidsinnstillingene registreres uavhengig. 

Tilvalg: Polett System med 100 poletter
Bruker en polett for en tidsenhet programmert på Berøringsskjermen. Hver ekstra polett øker tiden til neste tidsinnstilling.


Aquamassage SPA Profiler

Spesifikasjoner

Lenge
249 cm
Bredde
86 cm
Høyde
107 cm
Vekt (tørr)
227 kg
Vekt (m/vann)
295 kg
Vekt (v/shipping)
364 kg
Kapasitet
68 liter vann
Energi
200-240 Volt, 50-60 Hz. Max 250V/ 16A.
Bruk derfor en 20A kurs med jordfeilbryter.
Timer
Innstillbar fra 1-60 min.
Temperatur
32°C - 40°C

I SPA versjonen av vårt populære Aqua Massasje-system er mange av elementene som folk liker bygd inn i en lekker og plassbesparende enhet. Her er det inkludert aromaterapi og et lydsystem for å få den ultimate avslappende nytelse. Ett "touch-screen"-panel og et valgfritt "profilsystem" gjør den lett å betjene. Høy kvalitet på konstruksjonen, rustfritt stål i drivverket, pumpen og de 36 vannjet-dysene. Standard farge er hvit. Flere farger tilgjengelig. 

Tilvalg: "Chiller System" 
Benyttes hvor det ikke er air condition, og for applikasjoner hvor lavere temperaturer enn 32*C er ønskelig. "Chiller Systems" er designet for å imøtekomme kundens behov. 

Tilvalg: Fjernstyrt tidsur og av/ på knapp 
Benyttes hvor en sentralisert kontroll av tid og tilbakestillings funksjoner er ønsket. Spesifiser avstand mellom maskinen og sentralen. Innkluderer 50 meter kabel. 

Tilvalg: Elektronisk Session Teller 
En elektronisk sensor aktiveres når masinen er opptatt. 
Det registreres på ett digitalt display for hver gang den er opptatt. 
Alle tidsinnstillingene registreres uavhengig.

© Aquamassage - Solid Helse & Velvære AS