Om oss

Velvære - Forebygging - Smertelindring - Restitusjon - Opptrening

Historien om Aquamassage

Designer og utvikler David Cote er grunderen bak den fantastiske og revolusjonerende Aquamassage-maskinen. Hans karriere spenner fra å utvikle dampturbiner til atomdrevne skip, og han har etterhvert involvert seg sterkt innen helse- og rehabilitering i USA. 

I 1990 ble den første Aquamassage-maskinen introdusert i USA til fitness- og spa-markedet. Den ble deretter videreutviklet og en ny forsterket og forbedret modell for fysioterapi-markedet kom ut i 1992. Denne siste modellen fikk stor anerkjennelse som et alternativ til hydroterapi, varmebehandling og massasje. 

Siden da har kun mindre endringer og forbedringer skjedd i forhold til maskinen du får presentert i dag.

Universitetet i Miami har bevist at bruken av Aquamassage er svært effektivt til redusering av muskel- og leddsmerter som ved fibromyalgi og kronisk leddgikt. Det medisinske universitetet i Massachusetts testet også fordelene ved bruk av Aquamassage, og rapporterte betydelige forbedringer hos pasienter som led av ødem (væske-ansamlinger). 

I dag er Aquamassage en anerkjent behandling og er utbredt i over 70 land over hele verden.  Aquamassage har et bredt bruker-spekter og er installert blant annet i treningssentre, sportsklubber, legekontorer, kjøpesentre, flyplasser, solstudioer, hoteller, bedrifter, spa, fysioterapi- og kiropraktor-klinikker mm. 

© Aquamassage - Solid Helse & Velvære AS