Om Aquamassage

Velvære - Forebygging - Smertelindring - Restitusjon - Opptrening

Det beste innen massasjebehandling

15 minutter med Aquamassage tilsvarer over 1 time manuell behandling.

Aquamassage gir en høyeffektiv akupressur-massasje i kombinasjon med varme og vann - uten at brukeren trenger å ta av klærne men likevel forblir tørr og komfortabel.

Medisinske tester viser at Aquamassage er over fire ganger mer effektive enn mauell massasjeterapi.

  • Meget god og bred behandlingseffekt
  • Forebyggende
  • Raskere og bedre restitusjon
  • Lav terskel for behandling på et tidlig statium
  • Øke behandlingskapasitet
  • Effektiv behandling vs. tidsbruk
  • Avlaste fysioterapeuter
  • Alltid tilgjengelig ved behov
  • Enkel å bruke

Anbefales også som oppvarming og klargjøring av vev i forkant av fysikalsk behandling.

En dyse-arm med 36 vannjet-dyser med temperert vann med trykk alternerer i hele kroppslengden og gir en effektiv "fingertupp" akupressur-massasje fra nakke til tær. Dyse-armen kan også enkelt stanses og konsentrere massasjen til ett spesifikt område ved behov for å behandle dypere i muskulaturen.

Kombinasjonen varme/vann og trykk gir en svært effektiv behandling og temperatur kan stilles inn fra 32 til 40 grader Celcius, og trykket kan reguleres mellom 12-50PSI (17-65PSI m turbopumpe). Dette gir unike valg og behandlingsmuligheter.

Fordelene med Aquamassage er mange. Fra det primære: restituere, forebygge og behandle små og store muskel og skjelett-relaterte smerter, til sekundære effekter som bedre humør, bedre søvnkvalitet og større virkelyst.

Programmerbar behandling med Body Profiler™

Aquamassage styres med Body Profiler™ systemet, som inndeler kroppen i 12 like soner fra føttene til nakken. Trykk- og pulseringsfrekvens på massasjedysene kan enkelt programmeres uavhengig for hver sone.

I tillegg til forhåndsinnstilte programmer kan opptil 100 tilpassede profiler lagres. Dette gir mulighet for å tilpasse behandlingsprogram for den enkelte utøver/ bruker som kan gjentas så ofte som ønskelig ved å taste inn sin personlige kode.

I tillegg er det en håndholdt kontroll til bruker-styring av funksjoner som: regulering av trykket, «hold-funksjon» og retnings-styring av dyse-arm under selve behandlingen.

© Aquamassage - Solid Helse & Velvære AS