Om oss i Aquamassage Norge

Aquamassage Norge as ble startet opp av Hilde Bredesen og Alexandre Ballot, henholdsvis fysioterapeut og massør med flere års erfaring.

Vel hjemme i Norge igjen, tok hun kontakt med Alexandre som også hadde vært inne på tanken å importere maskinen til Norge. Først noen måneder senere gjorde de alvor av det, og etter noen telefonsamtaler med produsenten i USA, ble vi tilbudt agenturet i Norge.

HISTORIEN OM AQUAMASSAGE

Designer og utvikler David Cote er grunderen bak den fantastiske og revolusjonerende Aquamassage-maskinen. Hans karriere har gått fra å utvikle dampturbiner til atomdrevende skip. Etter hvert involverte han seg i helse- og rehabiliteringsmarkedet i USA.

Hydroterapi er en behandlingsmetode som mennesker har benyttet seg av i årtier på grunn av de mange helsebringende effektene, som blant annet:

- hjertet jobber lettere
- økt oksygentilførsel til musklene
- bedre fjerning av melkesyre og avfallsstoffer fra musklene

Hydroterapi blir brukt blant annet til å løse opp muskelspenninger og smerter. Varmt vann fremmer blodomløpet og bidrar til å motvirke ryggsmerter og stive muskler.

I 1990 ble den første Aquamassage-maskinen introdusert til fitness- og spa-markedet, oppfulgt av en ny modell i 1992 som ble laget til fysioterapimarkedet. Denne siste modellen fikk stor anerkjennelse som et alternativ til hydroterapi, varmebehandling og massasje.

Universitetet i Miami har bevist at bruken av Aquamassage er svært effektivt til redusering av muskel- og leddsmerter som ved fibromyalgi og kronisk leddgikt. Det medisinske universitetet i Massachusetts testet også fordelene ved bruk av Aquamassage, og rapporterte betydelige forbedringer hos pasienter som led av ødem (væske-ansamlinger).

I dag er Aquamassage utbredt i 70 land over hele verden, og er installert blant annet i treningssentre, kjøpesentre, flyplasser, sportsklubber, lege- og tannlegekontorer, solstudioer, hoteller, bedrifter, spa, fysioterapi- og kiropraktorklinikker etc.

Vi er derfor svært glade for endelig å kunne introdusere Aquamassage på det norske markedet!
Aquamassage XL Pro maskin

Da Hilde kom over denne maskinen på Schiphol flyplass i 2005, var hun helt i ekstase etter å ha prøvd den.


Hold deg oppdatert og følg oss på følgende web kanaler.

Hold deg oppdatert - twitter delicious bookmark us youtube video webtraffic booster blog